//ARTIESTEN

//IRIS VD MEIJ


Iris van der Meij (21-10-1992) is een country en pop zangeres. Op haar elfde is zij begonnen met zingen. Ze kreeg de kans om mee te doen met een talentenjacht op haar basisschool. Zonder twijfel nam zij er deel aan en won ze met succes de talentenjacht. Hiermee verdiende zij een optreden in het Kennemer Theater.

In 2009 is het allemaal echt begonnen, Iris deed mee met Popstars en eindigde bij de laatste dertig kandidaten. Na de vele goede reacties die ze kreeg over haar stem wilde Iris meer.

Iris die geļnspireerd raakte door o.a. Alicia Keys, Ilse de Lange en Pixie Lott, gaf in maart 2010 opnieuw een optreden in de Stadsschouwburg te Velsen. Tegelijkertijd kreeg zij toen een Masterclass van Harry Slinger.

Drie maanden later (juni 2010) heeft Iris zichzelf laten horen op het Young Art Festival in Beverwijk. Naast Iris waren hier ook artiesten als Caro Emerald en Back to the Zoo.

In 2010 is Iris aangenomen op het ROC Amsterdam. Hier doet ze een muziekopleiding waarin alle stijlen van de muziek naar voren komen: van de blues tot en met de sixties, van de R&B tot de pop.

Iris is druk bezig met haar carričre en het gaat de goede kant op. Zo verschijnt ze in oktober 2010 op de single van Skinny-Vinny. Een maand later treden ze samen op in een uitverkochte Bobs Uitgeest.

Zoals eerder is omschreven is Iris gespecialiseerd in country en popmuziek. Wilt u Iris op uw evenement? Twijfel dan niet, deze meid zit vol talent! Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

//OFFERTE

Bent u geļnteresseerd in een programma op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.Alle velden zijn vereist.