//ARTIESTEN

//JAHSHENY


Jahsheny is een Nederlandse singer songwriter die actief is in verschillende genres. De genres pop, R&B en soul zijn de meest voorkomende.

In 1991 ontdekte Jahsheny op de Europese school dat ze kon zingen. Deze school was in ItaliŽ tevens de plek waar Jahsheny is opgegroeid. Toen Jahsheny haar talent voor zang had ondekt begon zij deel te nemen aan verschillende zang wedstrijden. Jahsheny was een tijd actief in een gospel koor wat haar de kans gaf haar muzikaliteit te ontwikkelen.

Tijdens haar tienerjaren zong en schreef zij liedjes voor zichzelf en werkte Jahsheny samen met verschillende Nederlandse hiphop / R&B artiesten. Nadat Jahsheny in Nederland is komen wonen is zij op haar 20ste voor een jaar terug gegaan naar ItaliŽ. Daar werkte Jahsheny een jaar lang als MC op verschillende feesten om vervolgens terug te keren naar Nederland.

Al die jaren was Jahsheny op zoek naar haar eigen stijl en tenslotte vond zij die en wist Jahsheny wat zij uit wilde stralen. Namelijk zichzelf zijn, een sexy, sassy , stijlvolle artiest.

Dagelijkse gebeurtenissen fungeren als grootste inspiratiebron. Jahsheny laat zich daarnaast inspireren door Mary J Blige, Etta James, Erika Badu, Beyonce, Keysha Cole en Usher.

Dat komt omdat haar style een mix is van de muziek van bovenstaande artiesten.

Wilt u Jahsheny op uw evenement? Twijfel dan niet, deze meid staat garant voor een gezellige avond! Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

//OFFERTE

Bent u geÔnteresseerd in een programma op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.Alle velden zijn vereist.