//ARTIESTEN

//SKINNY VINNY


Vincent Hekman (Skinny-Vinny) is een rapper. De op 13-08-1991 geboren Heemskerker was 8 jaar toen hij kennis maakte met hip hop. Zijn neef kwam met een cd van Brainpower. Nadat hij deze vaak had beluisterd begon hij zijn teksten mee te rappen.

In 2005 kwam onder de naam Vinniger zijn eerste demo uit, op dat moment ontdekte hij de passie voor muziek. Na veel contact te hebben opgebouwd in de rap-scene kreeg hij de kans zich verder te ontwikkelen. Met het schrijven, oefenen en opnemen van raps was hij dagelijks bezig. Tegelijk ontwikkelde hij zich en kreeg hij respect van de mensen uit de buurt.

In 2009 ontmoette hij Niels op dat moment ging zijn level omhoog. Niels gaf hem de kans om zijn tracks op te nemen. Deze kans pakte hij met beide handen aan. Na veel samenwerking is er geļnvesteerd in een professionele studio en sindsdien boekt hij vooruitgang.

Zijn echte doorbraak kwam in 2010 met het nummer "Als ik ga", dit nummer is een duet met zangeres Iris v.d. Meij en is opgedragen aan een overleden vriend. Het nummer en de clip kwamen uit na het ongeluk dat een jaar geleden plaats vond.

Aan de hand van het harde werken en zijn eerste single "Als ik ga" heeft Skinny-Vinny een optreden afgedwongen voor een uitverkochte Bobs Uitgeest. Het optreden vond plaats op 05-11-2010 en het was tevens zijn eerste grote optreden.

Voeg Skinny-Vinny toe op hyves

//OFFERTE

Bent u geļnteresseerd in een programma op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.







Alle velden zijn vereist.