//OVER ONS


HGO Events opgericht 23-04-2010, is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op evenementen. Naast het organiseren van evenementen verzorgen verschillende artiesten van ons ook optredens. Wij laten u zien dat artiesten niet alleen maar in de muziek te vinden zijn. Ook op straat zijn er mensen met talent. Denk hierbij aan balgoochelaars, bmx, en graffiti artiesten.


//EVENEMENTEN


HGO Events is toonaangevend op het gebied van panna voetbal, demo's, clinics en andere straatsporten. Al vanaf het begin dat straatvoetbal op kwam organiseren en verzorgen wij diverse straatvoetbal evenementen.


//ENTERTAINMENT


HGO Events is sinds kort een nieuwe speler in de entertainment wereld. Wij kunnen u als ondernemer en/of artiest de oplossing bieden op het gebied van entertainment. Het boeken van artiesten, muziek opname of het organiseren van management van artiesten behoren tot onze bezigheden.


//GESCHIEDENIS


Op het gebied van straatvoetbal hebben wij de meeste ervaring. Al vanaf 2006 zijn wij hier serieus mee bezig. Enkele partners uit ons verleden zijn: Ajax, PSV, Volkswagen, Babybel, Sony, L'Oréal, Cruijff Foundation, SVBN, KNVB, Monta, Masters of the game, SBS 6 en Jetix.//OFFERTE

Bent u geïnteresseerd in een programma op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.Alle velden zijn vereist.