//STREETART


//STRAATVOETBAL


Bent u op zoek naar een spetterende voetbalshow met indrukwekkende trucs? Heeft u wel eens voetballers gezien die mooiere trucjes dan Ronaldo en Ronaldinho kunnen?

Onze balgoochelaars worden nationaal en internationaal zeer gewaardeerd. Deze jongens behoren tot de beste van ons land, hun moves en skills zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Onze shows staan garant voor voetbaltrucs waarvan de meeste mensen niet eens wisten dat ze bestonden.

Dit is niet alleen een onvergetelijke ervaring voor de kids, ook volwassenen staan vaak versteld van de kunst van deze straatvoetballers. Een show van het HGO Freestyle team is een toegevoegde waarde voor uw evenement. Naast shows verzorgen wij clinics en figureren wij in commercials. Alles is mogelijk, uw idee is onze uitvoering!//GRAFFITI


In de urban lifestyle mag graffiti niet ontbreken. Op het gebied van graffiti heeft onze artiest "Choke" tientallen jaren ervaring. Een graffiti workshop is er een van toegevoegde waarde op uw evenement.

Echter is hij gespecialiseerd in het maken van "pieces" op aanvraag dit blijkt uit zijn verleden. Ons aanbod loopt uit een van logo's op de muur van uw kantoor tot workshops en kinderkamers.

Wij kunnen u nog veel meer bieden dan wat hier staat beschreven, voor meer informatie over ons aanbod kunt u contact met ons opnemen.

//OFFERTE

Bent u geļnteresseerd in een programma op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.Alle velden zijn vereist.